Bedrijfstuinen

Een mooie, passende bedrijfstuin versterkt uw imago.

Bedrijfstuinen

Hoveniersbedrijf Schilperoort werkt niet alleen voor particulieren. We komen ook regelmatig bij scholen, bedrijven en instellingen in de regio om daar de groenvoorziening te ontwerpen, aan te leggen en te onderhouden.

Groenvoorziening op maat

Een bedrijfstuin stelt andere eisen dan een privétuin, maar een ding is gelijk: de groenvoorziening moet passen bij de plek en de eigenaar. Een groenvoorziening op maat heeft een meerwaarde voor uw bedrijf of instelling. De tuin geeft uw klanten en bezoekers een eerste indruk van uw bedrijf. Deze wordt ook gezien door mensen die langs uw bedrijf rijden of lopen. Het verzorgde gazon, de bestrating of het bloemenpark geven een visitekaartje af, zoals bedrijfspand, inrichting en huisstijl dat ook doen.

Groenvoorziening op maat

Bij het ontwerp en de aanleg van het groen bij uw bedrijfsterrein houden we rekening met verschillende factoren:

  • de functie van uw groenvoorziening
  • de aard van uw bedrijf
  • de gewenste uitstraling van uw pand
  • de zichtbaarheid van uw bedrijfspand vanaf de weg
  • de kosten voor het groenonderhoud
  • uw budget

Sfeervol en veilig

Wij adviseren u om ook voor uw bedrijfsterrein een goede balans te kiezen tussen groen en bestrating. Rondom instellingen is het nog belangrijker om gebruik te maken van de positieve effecten van groen in de omgeving. We creëren voor de bewoners een sfeervol ingerichte tuin waar men zich thuis en veilig voelt.

Tuinonderhoud op maat

Onze zakelijke klanten bieden we verschillende vormen van onderhoud aan, afhankelijk van uw wensen en uw budget. Zo werken we graag op basis van een onderhoudscontract, waarbij voor een vast tarief uw bedrijfstuin periodiek wordt bijgehouden. Maar we kunnen ook incidenteel, op afroep het onderhoud van uw bedrijfstuin voor onze rekening nemen.

Informeer naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf of instelling kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij geven u graag passend advies. Besteed het onderhoud van uw bedrijfstuin of groenpark uit aan ons. Dan kunt u zich weer richten op het ondernemen.