Tuinonderhoud

Het hele jaar door genieten van uw tuin, zonder inspanning.

Tuinonderhoud

Een tuin leeft en heeft daarom ook onderhoud nodig. Hagen scheren, blad ruimen, onkruid wieden, vaste planten terug knippen, paden vrijhouden, grasonderhoud, vijveronderhoud. Het zijn dingen die u zelf kunt doen, maar ook werkzaamheden waar u Hoveniersbedrijf Schilperoort voor in kunt schakelen. Frequent en vakkundig tuinonderhoud zorgt ervoor dat uw tuin met het jaar alleen maar mooier wordt.

Contract of op afroep

We onderhouden uw tuin op vaste momenten in het jaar, bijvoorbeeld in voor- en najaar, als we dat zo met u hebben afgesproken in een onderhoudscontract. Maar we kunnen uiteraard ook incidenteel op afroep bij u langskomen om de tuin te verfraaien. We overleggen graag met u. U bepaalt de juiste balans tussen weelderige groei en strak onderhoud. Het maakt voor ons geen verschil of de tuin door ons is aangelegd of niet

Veilig

Bij het onderhoud zorgen we niet alleen voor het groen, maar controleren we ook of de bouwkundige elementen nog goed en veilig zijn: de paden of muurtjes, het hekwerk, de pergola, verlichting, sproei-installaties en eventuele speeltoestellen. We controleren bomen en heesters op ziektes en snoeien of verwijderen ze. En ook het vijveronderhoud kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Gifvrij

Sinds kort hebben we de beschikking over een machine waarmee we met hete lucht het onkruid op verhardingen gemakkelijk kunnen verwijderen. Dit gaat niet alleen snel en grondig, maar is bovendien volkomen gifvrij. Wij zijn voorstander van een zo duurzaam mogelijk tuinonderhoud. Zo kunt u zonder zorgen genieten van uw levendige, maar onkruidvrije tuin.

Bedrijven en instellingen

We doen niet alleen het tuinonderhoud voor particulieren, maar komen ook regelmatig bij scholen, bedrijven en instellingen om hun groen te onderhouden. Ook houden we al sinds jaar en dag een deel van de groenvoorziening in de Gemeente Midden-Delfland bij.

Persoonlijke offerte

De kosten voor het onderhoud zijn gebaseerd op het tuinoppervlak en de aard van de werkzaamheden. Wij maken graag een persoonlijke offerte voor u op die past bij uw wensen en portemonnee. Vraagt u ons gerust naar de mogelijkheden.